21244 Buchholz (D)

Over Evelien

Profiel-portretformaat-minimaal-max

“Zakendoen brengt mensen en werelden bij elkaar”

Dit motto inspireert mij om mijn steentje bij te dragen aan het versoepelen van de Nederlands-Duitse samenwerking. Want daar waar samengewerkt wordt, ontstaat een gemeenschappelijk belang, de wil om elkaar te begrijpen en een op empathie gebaseerde omgang met elkaar. We kunnen veel winnen, door ons nog meer in onze Duitse gesprekspartners te verplaatsen. Ik wil u graag laten zien hoe u dat kunt doen.

Mijn expertise is, behalve op een internationaal georiënteerde studie, gebaseerd op meer dan 18 jaar ervaring in het internationaal actieve bedrijfsleven in zowel Nederland als Duitsland. Ruim zes jaar daarvan heb ik, in dienst van het Nederlands Consulaat-Generaal in Hamburg, Nederlandse ondernemers bij hun entree naar de Duitse markt ondersteund en begeleid. Sinds 2010 bied ik met mijn eigen bedrijf intoMARKET marktentree ondersteuning voor de Duitse markt aan Nederlandse ondernemers. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren samen met een Duitse partner gewerkt aan het één op één matchen van Duits-Duitse B2B innovatietrajecten. Omdat de ervaring die ik daarbij opgedaan heb, ook voor Nederlandse ondernemers erg waardevol is, heb ik die geïntegreerd in mijn trainings- en coachingsconcept. Hetzelfde geldt voor de informatie die ik oppik uit de dialoog met diverse Duitse inkoopmanagers uit mijn netwerk.

Duitsland biedt kansen. U erbij te helpen uw kansen te identificeren en in resultaten om te zetten; dat geeft mij voldoening.

“Een grens betekent niet het einde.”